EE is trots. EE kondigt namelijk aan dat zij in de Proptech sector instapt. Een opkomende sector, in deze moderne tijd. Proptech zit nog in de kinderschoenenen en heeft enorm potentieel om de traditionele vastgoed sector te verbeteren door nieuwe ontwikkelingen en groei.

Volgens deskundigen binnen de Proptech sector, moeten er qua trends gelet worden op: AI (Artificial Intelligence), machine learning, IOT (Internet of Things), Blockchain en geolocaties. EE heeft met succes MVP’s (Minimum Viable Product) geleverd binnen de Proptech sector voor klanten verspreid in Nederland en Duitsland. De oplossingen variëren van verhuurdersplatforms tot softwareoplossingen voor duurzaamheid en groene/slimme gebouwen.

Over Eastern Enterprise
EE is een software dienstverlener voor het MKB en startups. Zij biedt naadloze digitale diensten aan een groot aantal klanten in diverse sectoren, locaties en technologieën. Met een team bestaande uit meer dan 250 medewerkers gecombineerd met hoogwardige kwaliteitsprocessen, helpt EE, bedrijven over de hele wereld in hen digitale transformatie.