Cunio werkt samen met Eastern Enterprise aan een gloednieuw vastgoedplatform dat huurders, verhuurders, serviceproviders en property-managers verbindt dankzij één tool

OVER CUNIO

Cunio is een communicatieplatform voor huurders en de vastgoedsector, waar mensen informatie over hun huis kunnen delen en met hun buren over verschillende onderwerpen kunnen praten, contact kunnen opnemen met de verhuurder en meer., Alles slechts met één app.

PROJECT UITDAGINGEN

Er kunnen verschillende huishoudelijke problemen zijn waarmee een huurder dagelijks te maken kan krijgen, zoals piping problemen. Aan de andere kant hebben verhuurders te maken met huurdersproblemen, zoals het opsporen van defecte leidingen, het volgen van niet geleverde pakketten en meer.

Cunio benaderde ons met problemen van zowel huurders als verhuurders. Ze wilden dat we een vlotte, gebruikersvriendelijke applicatie ontwikkelden waarmee huurders en verhuurders konden communiceren en problemen kunnen aanpakken.

Cunio had één visie: om het leven eenvoudiger te maken voor zowel huurders als verhuurders door de “Cunio App”.

Onze oplossing

Met dit voornemen in gedachten hielp het Eastern Enterprise, Business Analist team het interne team van Cunio bij het definiëren van de opties voor hun Minimum Viable Product (MVP). Dit zorgde voor de versterking van teamexpertise in zowel het mobiele platform als het web platform. Het doel van de app was om een ​​betere relatie tussen huurders en verhuurders te creëren. Cunio is gemaakt voor zowel huurders als verhuurders door hen in staat te stellen om reparatie problemen te documenteren en te communiceren, automatische reisherinneringen, pakket meldingen en noodinformatie te sturen.

Aanvankelijk besloot Eastern Enterprise om een ​​MVP te bouwen die snel op de markt kon worden getest, gevolgd door extra functies die eroverheen bouwden. We hebben een bericht functie geïmplementeerd met pushmeldingen binnen de applicatie, zodat gebruikers zich in realtime verbonden kunnen voelen en meldingen ontvangen voor elke actie.

STAP VOOR TECHNOLOGIE

Eastern Enterprise stelde de volgende technologieën voor om gemakkelijk de gevraagde functies te bereiken:

 • PHP

 • Angular 2.0

 • Android

 • MYSQL 5.7

 • iOS

Eindresultaat

De Cunio-app, ontwikkeld met behulp van MVP, hielp bij het oplossen van de communicatiekloof tussen huurder en verhuurders en hun problemen. Effectieve probleemoplossing is belangrijk voor de toekomst op de lange termijn van de huurder binnen het gebouw.

De cunio-app dient als een belangrijk hulpmiddel dat stabiliteit creëert door productieve relaties tussen huurders en verhuurders op te bouwen omdat het de communicatie vergemakkelijkt en documenten communiceert. Via Cunio kunnen huurders hun verhuurder, property manager of service provider van hun gebouw op een meer persoonlijke manier leren kennen en 24 uur per dag contact houden.

Het aankondigen van een feest via een bulletin board post of het melden van een probleem en het oplossen van het probleem via een service kan allemaal via één app. De sterke visie en revolutionaire aanpak van Cunio hebben hen naar de voorgrond gebracht van de vastgoedmarkt met deze geavanceerde Proptech oplossing, ontwikkeld en geïmplementeerd door Eastern Enterprise.

Belangrijkste voordelen

 • Gemakkelijke communicatie via in-app berichten.

 • Handig en gemakkelijk te gebruiken.

 • Pushmeldingen voor noodsituaties

 • Verhuurders en huurders kunnen taken en problemen gemakkelijk beheren via de mobiele app.

 • Huurders kunnen huur herinneringen, pakket meldingen, enz. Volgen van verhuurders.

 • Beheer van huurgegevens en houdt iedereen op de hoogte van eventuele wijzigingen

Testimonial

Eastern Enterprise is een zeer betrouwbare partner. Wij ervaren een zeer stabiele samenwerking. We houden vooral van het directe contact met het hele team, de flexibiliteit en het meedenken. We hebben een MVP vorig jaar uitgerold en ontwikkelen meer functies in de virtuele team modus.

Ik beveel Eastern Enterprise aan voor startups omdat ze flexibel zijn en one-stop oplossingen leveren.

Erik Boska,CEO, cunio

×