Direct Wonen – een toonaangevende online aanbieder van onroerend goed en financiële diensten op de Nederlandse markt, werkt samen met Eastern Enterprise om een online platform voor huurders en verhuurders te creëren.

Over Direct Wonen

Direct Wonen is een online vastgoed- en financiële dienstverlener gevestigd in Nederland. Het is een toonaangevend bedrijf op de Nederlandse vrije markt en heeft een nationaal netwerk van 24 takken. De website biedt het hoogste aantal onroerend goed qua aanbod en is de voorkeursoptie voor het zoeken naar onroerend goed voor aankoop of verhuur. De financiële diensten bieden een breed scala aan producten, waaronder hypotheken.

Project Uitdagingen

Tegenwoordig worden de meeste transacties met onroerend goed uitgevoerd met behulp van internet, waar mensen geïnteresseerd zijn in verkopen, kopen en huren.

Een handvol websites voor verhuur van onroerend goed en makelaars in onroerend goed probeerden dit probleem op te lossen door hun eigen doorzoekbare databases te maken, maar werden geconfronteerd met hoge operationele kosten, in zowel tijd als geld.

Samen met Eastern Enterprise was Direct Wonen opzoek naar een ​​software oplossing. Een oplossing om de operationele uitdagingen aan te pakken en ook om de functionaliteiten te verbeteren. Hierdoor kunnen verhuurders gemakkelijk vermeldingen maken en potentiële huurders konden duizenden verhuurmogelijkheden doorzoeken.

Onze oplossing

Direct Wonen wilde samen met Eastern Enterprise hun functionaliteiten verbeterden. Als hun vertrouwde IT-ontwikkelingspartner gingen we de uitdaging aan en integreerden de volgende stappen:

In-app aankoopmogelijkheid en automatische verlenging voor mobiele gebruikers;

Advertenties d.m.v. integratie van API-providers van derden;

Responsive contract generator design voor de toepassing;

Toepassing Implementatie en serverbeheer;

GDPR-proof social Media-integratie.

STAP VOOR TECHNOLOGIE

Eastern Enterprise stelde de volgende technologieën voor om gemakkelijk de gevraagde functies te bereiken:

  • HTML5

  • ASP.net

  • KENDO UI

  • WEB API MVC

Eindresultaat

De oplossing die wij hebben gerealiseerd, heeft gebruikers geholpen om hun droomhuis gemakkelijk te vinden door rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaren. In een wereld waar mensen niet veel tijd hebben om opzoek te gaan naar een woning om te kopen of te huren, is dit portaal een oplossing. Gebruikers kunnen eenvoudig inloggen op het portaal en naar eigenschappen zoeken volgens hun behoeften.

DirectWonen was erg onder de indruk van ons werk, omdat het aantal eigenschappen dat op hun website worden beheerd en verkocht, zijn toegenomen. De enorme toename van het verkeer op de portal maakte de promotie van de business to property jagers wereldwijd mogelijk.

Belangrijkste voordelen

  • Helder en kostenefficiënt

  • Handige en tijdbesparende zoekmogelijkheden volgens de vereisten van de gebruiker

  • Gebruikers kunnen rechtstreeks contact opnemen met verhuurder met vragen over specifieke eigenschappen

  • Mobiele oplossing met responsieve lay-outs

  • Gebruikers kunnen via social media advertenties met iedereen delen.

Referenties

Eastern Enterprise is een goede IT-partner gebleken. De combinatie van technische vaardigheden, meedenken en de Scrum-aanpak hebben geleid tot een betrouwbare PropTech-softwareoplossing, waarmee we klaar zijn voor de toekomst.

Jolanda Boomsma,Directeur, Direct wonen

×