HIJOB is een portaal die alle soorten werkzoekenden helpt om hoogwaardige en goed betaalde banen te vinden.

OVER HIJOB

Van stagiair, afgestudeerde tot professional, HIJOB zorgt ervoor dat gebruikers een baan vinden die hen echt past. Veel Duitse en internationale bedrijven zoeken naar gekwalificeerde medewerkers op HIJOB.

PROJECT UITDAGINGEN

In de concurrerende arbeidsmarkt van vandaag is het veiligstellen van een baan en het zoeken naar kandidaten van groot belang. Veel job portals, mobiele apps, online uitwisselingen van tewerkstellingen en adviesbureaus zijn naar voren gekomen om aan deze behoefte te voldoen. Bedrijven ervaren echter nieuwe uitdagingen, zoals het grote aantal aanvragen verwerken en kandidaten tijdig beoordelen, terwijl ze kostenefficiënt willen werken.

HIJOB had al een werkende banen portaal met minimale modules die betrekking hadden op het creëren en beheren van banen. Ze wilden verschillende andere modules toevoegen, zoals gebruikersregistratie via Xing en LinkedIn, CV Parser, geautomatiseerde kwalificatie-generatie en machine learning voor kwalificatie matching en meer.

Onze oplossing

De klant wou samen met Eastern Enterprise hun huidige functionaliteiten verbeteren volgens hun nieuwe vereisten. Eastern Enterprise stelde een oplossing voor HIJOB om een ​​aantrekkelijk banen portaal te ontwikkelen en de volgende functies te implementeren:

Aanmelden via LinkedIn en Xing;

Eenvoudig zoeken naar werk op basis van afdeling, industrie, locatie, etc.;

CV-parser – de mogelijkheid om een ​​baan aan te vragen door eenvoudig een CV te uploaden;

Gebruikersprofiel automatisch aanmaken via LinkedIn / Xing;

Kwalificaties van gebruikers afstemmen op beschikbare banen en werkzoekenden en werkgevers hierover informeren.

Applicatie- en correspondentie mogelijkheden met bedrijven via e-mail;

Gebruikers kunnen de job leuk vinden en via e-mail meldingen ontvangen voor vergelijkbare jobs ,die beschikbaar zijn op de portal.

Gebruikersprofiel afbeeldingen opslaan op Amazon-server.

STAP VOOR TECHNOLOGIE

Eastern Enterprise stelde de volgende technologieën voor om gemakkelijk de gevraagde functies te bereiken:

 • HTML5

 • MySQL 5.7

 • Symfony 3

 • PHP 7 Framework

 • AWS S3 services

Eindresultaat

De klant was tevreden met de resultaten, die we met onze oplossingen hadden bereikt, omdat we aan al hun verwachtingen en kwaliteitsnormen voldoen. Bovendien was de klant vooral onder de indruk van onze snelle reactie en ondersteuning tijdens en na de ontwikkeling. We zijn trots op het product dat we hebben ontwikkeld en dat ons werk helpt een meer productieve arbeidsmarkt op te bouwen.

Met onze unieke oplossing kon HIJOB een gemakkelijke manier bieden om met één klik naar vacatures te zoeken en kandidaten te helpen hun profielen te maken. Bovendien kunnen kandidaten hun smartphones gebruiken om naar banen in de buurt te zoeken en resultaten te filteren met betrekking tot een reeks parameters die het beste bij hen passen.

BELANGRIJKSTE VOORDELEN

 • Betaalbaar en kostenbesparend.

 • Volledige vertrouwelijkheid - zoekgeschiedenis en profiel worden volledig vertrouwelijk

 • Bewaard in de database van deze job portals

 • Mobiele oplossing met responsieve lay-outs

 • Betere gebruikerservaring met een minimalistische navigatiestructuur

 • Intuïtieve taak waarschuwingen en e-mailmeldingen.

Referenties

Met Eastern Enterprise hebben we niet alleen een service provider gevonden, maar ook een goede partner. Het is zoveel meer dan alleen dingen voor elkaar krijgen. Het gaat over het team, het plezier en natuurlijk de kwaliteit – ze zijn allemaal perfect. We kunnen Eastern Enterprise 100% aanbevelen!

Rene Tillmann,CEO, Hijob GmbH

×