HousingAnywhere is het internationale studentenhuisvesting platform voor studenten (uitwisselingsstage-, vrijwilligers- als werkstudenten).

ABOUT HOUSING ANYWHERE

Het is een wereldwijd platform dat vraag en aanbod van studentenverblijven voor kort verblijf verenigt. HousingAnywhere begon oorspronkelijk als een platform waar studenten hun kamers konden verhuren als ze naar het buitenland gingen en aankomende uitwisselingsstudenten op afstand de beschikbaarheid konden vinden.

PROJECT UITDAGINGEN

De website van de klant vereiste veel continue ondersteuning om nieuwe gebruikers aan boord te brengen. Ze werden ook geconfronteerd met zware concurrentie in verschillende landen buiten Nederland en wilden hun gebruikersbestand vergroten. Ze benaderen Eastern Enterprise als een partner die de taal van startups kon spreken en naar het volgende niveau kon brengen.

Onze oplossing

Om ervoor te zorgen dat er een gemeenschappelijk begrip was van de projectdoelen, waren wij gestart met een uitgebreide meeting om de pijnpunten en doelen in beeld te brengen.

We stelden een paar aanpassingen voor en repareerden hun problemen in een mum van tijd. We hebben ook een team van 3 specialisten opgezet om de berichten van gebruikers te volgen en ze rechtstreeks te berichten om ze aan boord te brengen.

STAP VOOR TECHNOLOGIE

Eastern Enterprise stelde de volgende technologieën voor om gemakkelijk de gevraagde functies te bereiken:

  • FACEBOOK API INTEGRATION

  • HTML5

  • MySQL 5.7

  • Google Analytics

Eindresultaat

De klant was zeer tevreden met de projectresultaten, aangezien ons werk leidde tot:

Betere betrokkenheid van bezoekers van de website;

Verbeterde gebruikerservaring door een snellere laadtijd van de website;

Snellere interacties door meer intuïtieve navigatie;

Toename van het volume verkeer van hoge kwaliteit;

Verhoging van bezoekers via zoekmachines.

Belangrijkste voordelen

  • Betaalbaar en kostenbesparend.

  • Eenvoudig te beheren en de website vanaf de back-end bij te werken met behulp van een CMS

  • Mobiele oplossing met responsieve lay-outs

  • Betere gebruikerservaring met minimalistische navigatiestructuur en ontwerp

Referenties

Eastern Enterprise is zeker een geschikte IT-partner die met u meedenkt. Eastern Enterprise heeft gedurende het hele proces de nodige ondersteuning geboden en de communicatie verliep soepel. We waren goed op de hoogte van de projectstatus en de afgesproken deadlines werden gehaald. We hielden vooral van de flexibele werking.

Niels van Deuren,Medeoprichter, HousingAnywhere.com

×