Een online verhuurmarkt waarop huurders en verhuurders direct met elkaar in contact kunnen komen.

OVER KAMERNET

Verhuurders bieden hun eigendom aan en huurders zoeken door duizenden verhuur van particuliere verhuurders, makelaars, investeerders en verhuur agenten

PROJECT UITDAGINGEN

De cliënt had een oudere applicatie die moest worden opgeschaald om een ​​toename van webverkeer en bestellingen aan te kunnen. Omdat de vorige applicatie werd aangepast en gebouwd op basis van een legacy framework, bleek de identificatie van bottle necks in de applicatie een grote uitdaging. De grootste uitdaging was om te coderen in Objective C – een oude architect die uit de mode is. Gezien de eisen van de klant hebben onze ontwikkelaars niet alleen de codering in zo’n complexe architect gedaan, maar ook aan de huidige codering normen voldaan. Het doel van de cliënt was om een ​​stabiele iOS-applicatie te publiceren, zodat deze de maximale Apple gebruikers kan bereiken.

ONZE OPLOSSING

Het proactieve en bekwame team van Eastern Enterprise overwoog de uitdagingen en bood de klant ervaren en competente genoeg iOS-ontwikkelaars die niet alleen de complexe en oude architectuur van de bestaande applicatie begrepen, maar ook hielpen bij het upgraden van de IDE (Integrated development environment) xcode 9. We hebben het project in Scrum-methodologie beheerd en konden het project volgen in JIRA (projectmanagement tool).

Met behulp van de app kunnen gebruikers de lijst met beschikbare eigenschappen filteren op locatie, oppervlakte en grootte. Hiermee kunnen de beschikbare eigenschappen als een punaise op de Google kaarten worden weergegeven om de locatie te vergemakkelijken. Dit alles maakt het mogelijk voor geïnteresseerde gebruikers om hun zoektocht naar eigenschappen te verfijnen. Als de gebruikers een woning vinden die van belang is, kunnen ze de volledige gegevens van die woning bekijken en contact opnemen met de agent via e-mail of telefoon. De gebruikers kunnen ook via Google maps naar de locatie van die accommodatie worden geleid.

STAP VOOR TECHNOLOGIE

Eastern Enterprise stelde de volgende technologieën voor om gemakkelijk de gevraagde functies te bereiken:

  • Objective C

  • Notification

  • Core data

  • Social Networking

  • Apple In app purchase

EINDRESULTAAT

De klant was bijzonder verheugd over de proactiviteit van het team en de toewijding voor details en nauwkeurigheid die het team tijdens het project liet zien. De door ons geboden oplossing en upgrade was stabieler en ondersteunde ook de nieuwste iOS-versie 11. Verder hebben we een betere gebruikerservaring geboden, die ondersteuning bood voor het updaten van IDE, iOS 11 en ook voor iPhone X. De applicatie is nu bereikbaar voor die eindgebruikers. Ook eindgebruikers die op de nieuwste iOS-versie zitten.

Key benefits

  • Zorgt ervoor dat accommodatie direct geboekt kan worden

  • Mogelijkheid om direct contact op te nemen met de eigenaar via de app na het boeken van een woning

  • Eenvoudige en intuïtieve interface, die huurders en verhuurders in contact brengen met slechts een tik

  • Eenvoudige toegang tot records en financiën. Vermogen om vacatures online te adverteren

  • Minder tijdverbruik

Referenties

Eastern Enterprise is a very reliable partner, we experience a very stable and stable cooperation. We especially like the direct contact with the entire team, their flexibility and thinking along. We rolled out MVP last year and are developing more functions in the virtual team mode.

Recommend Eastern Enterprise for startups because they are flexible and one-stop.

Erik Boska,CEO, cunio

×