nudge

Consulting, strategy and coding.

OVER NUDGE

NUDGE is gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve software en creëert tegelijkertijd een toegevoegde waarde voor hun gebruikers en providers. Sinds 2011 hebben ze meer dan 50 mobiele projecten gelanceerd voor klanten in de verzekeringssector, farmaceutische industrie, automobielindustrie, entertainment en andere industrieën.

PROJECT UITDAGINGEN

Nudge heeft te maken met veel startups en MKB+ klanten die hun marktbereik willen vergroten door middel van digitale oplossingen. Onlangs werkte Nudge met een startup-concept dat de social media markt in de Bundesliga veranderde.

Fans zoeken tegenwoordig steeds vaker naar nieuwe manieren om met sport en live sportevenementen om te gaan. Met dit in gedachten, wilde de klant een applicatie ontwikkelen waarmee fans op de hoogte konden blijven van wedstrijd ontwikkelingen, live commentaar op de wedstrijddag, aankondigingen van aankomende games en exclusieve content kunnen bekijken.

Social media is een belangrijk onderdeel geworden voor betrokkenheid van fans tijdens sportevenementen. Er is een toename geweest van het gebruik van de applicatie om de kijkervaring tijdens wedstrijden te verbeteren. De klant zag dat sportliefhebbers graag live stats, in-game commentaar, de mogelijkheid om hun ervaringen te delen en op zoek waren naar herinrichting van hun infrastructuur om een ​​platform te ontwikkelen om de betrokkenheid van fans te vergroten.

Onze oplossing

Geleid door de visie, voorkeuren en waarden van de klant, heeft Eastern Enterprise een multi-feature applicatie geïdentificeerd en ontwikkeld die voetbalfans een breed beeld geeft van wedstrijden, teams en spelers. We hebben verschillende belangrijke functies voor de app geïmplementeerd.

De belangrijkste functie was om de app te integreren met live wedstrijden. Met behulp van een aangepaste API konden we de app synchroniseren met live wedstrijden.

De app had een bericht functie met een push melding, zodat gebruikers zich in realtime verbonden kunnen voelen.

Dit zou verder worden verbeterd door pushmeldingen met informatie over spelers die ze volgden.

Social media login werd ingezet voor gebruiksgemak en om toegang te krijgen tot de app om informatie te delen op hun favoriete netwerksites.

Een krachtige maar eenvoudige back-end om tickers te plaatsen, statistieken te bekijken en andere belangrijke informatie.

Gedurende de hele ontwikkeling hebben we waardevolle feedback van de klant geïntegreerd om de app en de UI / UX te verfijnen.

STAP VOOR TECHNOLOGIE

Eastern Enterprise stelde de volgende technologieën voor om gemakkelijk de gevraagde functies te bereiken

  • PHP 5

  • Laravel Framework 4.2

  • Redis

  • AWS S3 services

  • Crashlytics

Eindresultaat

De klant was zeer dankbaar voor de applicatie die we voor hen bouwden, omdat ze een van de meest feature-complete en interactieve voetbal toepassingen op de markt konden lanceren.

Deze applicatie stelt gebruikers in staat om snel en eenvoudig toegang te krijgen tot inhoud en verenigde voetbalfans in één interactieve digitale ruimte met veel om te bekijken, te lezen, te delen, te analyseren en te bespreken. De mogelijkheid van de app om te synchroniseren met live games introduceerde een nieuwe laag enthousiasme voor fans die hun favoriete teams wensten.

Belangrijkste voordelen

  • Betaalbaar en kostenbesparend

  • Handig en gemakkelijk te gebruiken.

  • Betere gebruikerservaring met een minimalistische navigatiestructuur

  • Intuïtieve meldingen en e-mailmeldingen.

Referenties

We werken sinds 2015 samen met Eastern Enterprise en zijn erg blij met deze beslissing. Eastern Enterprise werkt met de nieuwste standaarden in mobiele en back-end ontwikkeling. Zelfs in moeilijke situaties vindt Eastern Enterprise de beste oplossing tegen een redelijke prijs. Ik raad zeker aan om samen te werken met Eastern Enterprise.

Jörg Salamon,CEO, Nudge

×