Eastern Enterprise heeft een geavanceerde app ontwikkeld voor POSOSHOK, een toonaangevende Russische reisorganisatie

OVER POSOSHOK

Pososhok is het toonaangevende online reisportaal van Rusland en biedt een breed scala aan lokale en internationale reismogelijkheden voor de Russische gemeenschap in het Gemenebest van Onafhankelijke Staten. Het bedrijf werd in 2001 opgericht om toeristen te helpen bij het vinden van deals en aanbiedingen, het boeken van vliegtickets en hotels, het huren van een auto, het kopen van verzekeringen, transfers en andere reisdiensten.

PROJECT UITDAGINGEN

Reisbedrijven over de hele wereld mobiliseren innovatieve en kosteneffectieve oplossingen om informatietechnologie te gebruiken om hun producten en diensten op de markt te brengen.
Onze klant wilde dit ook doen door een reisportaal te ontwikkelen met API-integratie voor hotelboeking, vluchtboeking, reispakketten, autoverhuur, verzekeringen en andere diensten.

De uitdaging voor het Eastern Enterprise-team was om een ​​aangepast CMS te ontwikkelen in PHP geïntegreerd met meerdere externe API’s en om een ​​RSS-feed te bieden voor de iPad-app.

ONZE OPLOSSING

Eastern Enterprise stelde voor om een ​​Pososhok Reisgids te ontwikkelen die zou dienen als een one-stop-shop voor gebruikers die een vakantie plannen en het bereik van Pososhok uitbreiden naar onaangesproken markten.

Dit omvat gegevens voor verschillende regio’s / bestemmingen van Expedia, Flickr, Eventful, Foursquare en Wikipedia. Het zou gebruikers ook in staat stellen bestemmingen als hun favorieten te markeren en deze informatie ook via internet beschikbaar te hebben.

Voor de toekomstige complexiteit in de ontwikkeling heeft Eastern Enterprise een schaalbaar framework opgezet met door de klant te onderhouden technologie.

STAP VOOR TECHNOLOGIE

Eastern Enterprise stelde de volgende technologieën voor om gemakkelijk de gevraagde functies te bereiken:

  • MySQL

  • JQuery

  • Core PHP

EINDRESULTAAT

De door ons ontwikkelde reisapplicatie stelt gebruikers in staat alles te doen wat met reizen te maken heeft, van het kiezen van hun vakantiebestemming, het maken van vluchtreserveringen en hotelreserveringen om plannen- allemaal binnen één reisportaal.

Pososhok is een full-service booking engine met een scala aan functionaliteiten. Het biedt niet alleen de mogelijkheid om vliegtickets te zoeken en te boeken, het stelt u in staat om de beschikbare opties grondig te onderzoeken, uw reis in kaart te brengen, van deur tot deur te kiezen, de best mogelijke deals te selecteren en zelf in te checken voor uw vlucht. Het portaal wordt beschouwd als een van de snelst groeiende in de regio. Het mobiele gedeelte van de portaal is geoptimaliseerd. De app heeft meerdere releases in de app store met elke nieuwe release die de vakantie-ervaring van de gebruiker verbetert.

BELANGRIJKSTE VOORDELEN

  • Betaalbaar en kosteneffectief.

  • Betere gebruikerservaring met minimalistische navigatiestructuur.

  • Signalen en kennisgevingen via de app.

  • Verbetering van huidige functionaliteiten.

  • Verbetering van algoritmen voor verwerking van gegevens.

Referenties

Eastern Enterprise is een zeer betrouwbare partner, we ervaren een zeer stabiele en stabiele samenwerking. We houden vooral van het directe contact met het hele team, hun flexibiliteit en meedenken. We hebben MVP vorig jaar uitgerold en ontwikkelen meer functies in de modus virtueel team.

Beveel Eastern Enterprise aan voor startups omdat ze flexibel en one-stop zijn.

Erik Boska,CEO, cunio

×