Smartbooqing verwerkt als enige systeem complexe facturen op regelniveau.

OVER SMARTBOOQING

We hebben Optical Character Recognition-technologie geïmplementeerd met Machine learning waarmee de software complexe facturen kan scannen. Smartbooqing kan zowel papieren als digitale (UBL) facturen verwerken.

PROJECT UITDAGINGEN

In de wereld van vandaag is het moeilijk geworden om alle uitgaven bij te houden en deze digitaal te opslaan. Ook het handmatig invoeren van alle gegevens van de factuur is een zware taak voor de gebruikers en wordt doorverzonden naar de boekhouding. De boekhoud gebruiker moest uren zitten om de gegevens te verifiëren en deze voor de boekhouding te exporteren. Om dit probleem te verhelpen, had Smartbooqing een app nodig die het probleem van de gebruiker kan oplossen.

Onze oplossing

Samen met Smartbooqing lossen wij dit probleem op door een web- en mobiele applicatie te introduceren waarbij de gebruiker nu alleen foto’s van de facturen kan maken, die verwerkt moeten worden. Hier kan de gebruiker op een afbeelding van de factuur klikken en met behulp van de app dankzij de OCR-functionaliteit worden de gegevens van de factuur gelezen door de app en ingevoerd in een geschikt formaat. Ook is de verbinding met de web app eenvoudiger om alle facturen en gerelateerde gegevens te beheren.

STAP VOOR TECHNOLOGIE

Eastern Enterprise stelde de volgende technologieën voor om gemakkelijk de gevraagde functies te bereiken:

  • MySQL 5.7

  • Android

  • iOS

Eindresultaat

Door de Smartbooqing app te gebruiken, kan de gebruiker de factuur voor OCR verzenden (Optical Character Recognition en deze moet worden verwerkt naar onze ICAP-technologie, waar we ook in staat zijn om complexe facturen te verwerken.

Alle gescande gegevens van facturen worden nu weergegeven in de tool van Smartbooqing.

Belangrijkste voordelen

  • Vol automatisch vanaf de eerste verwerking

  • Ongesorteerd en ongescheiden levering;

  • Bekijk alleen de facturen die aandacht vereisen

  • Altijd en overal beschikbaar via de app

  • Smartbooqing heeft onbeperkte mogelijkheid van gebruikers

  • Smartbooqing slaat alle documenten op zonder extra kosten

Referenties

Smartbooqing heeft in hoge mate bijgedragen aan het verhogen van de efficiëntie- en productiviteitsniveaus binnen BDO. We werken de afgelopen 3 jaar samen met Smartbooqing en geen ander product komt qua intelligentie, technologie en bedrijfslogica in de buurt van Smartbooqing. Smartbooqing geeft ons een beter inzicht in ons bedrijf en heeft ons geholpen onze eigen activiteiten te stroomlijnen.

Na succesvolle implementatie in Nederland overwegen we om Smartbooqing internationaal te implementeren.

Alexander LeppinkPartner // Bedrijfsontwikkeling en innovatie

×