SuperBreak

Super Break, een Brits vakantiebedrijf gevestigd in York, is gespecialiseerd in het bieden van korte vakanties in Groot-Brittannië en Europa voor meer dan 20 jaar. Van treinarrangementen, theatershows, rondleidingen door de stad tot concerten.

OVER SUPER BREAK

Super Break, een Brits vakantiebedrijf gevestigd in York, is gespecialiseerd in het bieden van korte vakanties in Groot-Brittannië en Europa voor meer dan 20 jaar. Van treinarrangementen, theatershows, rondleidingen door de stad tot concerten.

PROJECT UITDAGINGEN

Super Break is al meer dan 20 jaar actief en wil haar diensten opschalen om mee te gaan met de huidige markt en om de toename van het web verkeer en de vraag volumes aan te kunnen. Omdat hun vorige applicatie werd aangepast en gebouwd op basis van een legacy framework, bleek de identificatie van bottlenecks in de applicatie een grote uitdaging.

Het gebrek aan documentatie over de toepassing betekende dat ons team de volledige code moest beoordelen om de functionaliteit van verschillende functies te begrijpen voordat ze konden werken aan oplossingen voor de nieuwe doelstellingen van Super Break. Het projectmanagement team moest werken met meerdere reis-API’s van derden en technische interacties met hun respectievelijke teams beheren.

ONZE OPLOSSING

Na het doornemen van de bestaande code en het begrijpen van de exacte vereisten van de klant, werkten onze ontwikkelaars bij Eastern Enterprise aan het oplossen van kritieke problemen in de huidige website en werkten ze aan het bouwen naar een meer schaalbare webtoepassing.

In samenhang hiermee hebben we de mobiele app bestudeerd om hotel inventaris van derden en een vlucht reserveringssysteem te integreren. Na een impactanalyse om de verschillende betrokken modules te bepalen, ontwikkelde Eastern Enterprise de juiste web diensten om deze systemen van derden te huisvesten op de nieuwe en verbeterde website.

We hebben ook het testen van de belasting van verkeer op de website geïmplementeerd met behulp van JMeter en OpenSTA voor uitgebreidere verkeerstests en -beheer. We hebben de website ook volledig opnieuw ontworpen vanuit een UX-perspectief en de toegankelijkheidsnormen van de WAI “AA” geïmplementeerd.

STAP VOOR TECHNOLOGIE

Eastern Enterprise stelde de volgende technologieën voor om gemakkelijk de gevraagde functies te bereiken:

  • PHP

  • Angular 2.0

  • Android

  • iOS

  • MYSQL 5.7

EINDRESULTAAT

Oorspronkelijk zou Eastern Enterprise alleen werken aan de migratie SuperBreak van hun oude framework naar een nieuwe oplossing. De klant was echter zo onder de indruk van de kwaliteit en expertise van ons projectteam dat ze graag een strategisch partnerschap willen aangaan op lange termijn in verschillende IT-ontwikkelings- en onderhoudsvereisten.

BELANGRIJKSTE VOORDELEN

  • Prestatieproblemen opgelost en de responstijd van de website verbeterd

  • Portaal is altijd beschikbaar voor reserveringen en is 24/7 online. Het reserveringssysteem verhoogt het aantal boekingen tot een enorme hoogte

  • Persoonlijke navigatie: een gebruikerservaring die zich aanpast aan elke klik

REFERENTIES

Eastern Enterprise is een zeer betrouwbare partner, we ervaren een zeer stabiele en stabiele samenwerking. We houden vooral van het directe contact met het hele team, hun flexibiliteit en meedenken. We hebben MVP vorig jaar uitgerold en ontwikkelen meer functies in de modus virtueel team.
Beveel Eastern Enterprise aan voor startups omdat ze flexibel en one-stop zijn.

Erik Boska,CEO, cunio

×