W / E Adviseurs ging samenwerken met Eastern Enterprise om meerdere applicaties te ontwikkelen, zoals GPR Vastgoed, Local Route Map to CO2 Neutraliteit en GPR Gebouw. Met deze applicaties kunnen gebruikers gebouwen bouwen die duurzamer en energiezuiniger zijn in Nederland.

OVER WE ADVISEURS

W / E adviseurs is op het gebied van duurzaam bouwen al bijna vier decennia toonaangevend in duurzaam advies en ondersteunt organisaties bij hun bouwproces, van visie tot implementatie en onderhoud.

W / E adviseurs biedt web gebaseerde applicaties onder het GPR hoofdmerk. Met behulp van deze applicaties kunnen gebruikers de duurzaamheid van gebouwen en gebieden meten en deze parameters onderwerpen aan discussie. Organisaties zoals gemeenten, architecten en adviseurs, woningcorporaties en vastgoedbeleggers kunnen een licentie kopen voor een of meerdere applicaties.

PROJECT UITDAGINGEN

Klimaatverandering is een onderwerp dat veel bouwers, ontwikkelaars van onroerend goed en mensen in verwante sectoren in acht nemen. W / E wilde een applicatie maken die publieke gebruikers zou begeleiden bij het aanpakken van klimaatverandering en wereldwijd met betrekking tot duurzame bouwmethoden en energie efficiënte onderhouds praktijken.

De klant wilde een applicatie ontwikkelen (GPR Vastgoed) waar gebruikers / organisaties de duurzaamheidsprestaties van hun gebouwen kunnen beheren. Ze kunnen ook bepaalde gebouwen met anderen vergelijken met behulp van hulpmiddelen zoals kaarten, grafieken en tabellen.

De toepassing zou woningcorporaties ook inzicht verschaffen in hoe ze in 2050 koolstof neutraal zouden kunnen worden. Dit nieuwe idee zou dat toelaten.

De eindgebruiker bouwde meerdere routekaarten die hen zouden helpen na te gaan welke stappen ze moesten nemen om hun gebouwen energie-efficiënter te maken en hen op weg te helpen naar koolstofneutraliteit.

Onze oplossing

Er waren veel complexe frameworks die binnen de applicatie moesten worden afgehandeld. We werkten als een virtueel team met de klant in GPR Vastgoed en werkten Agile om deze applicatie te ontwikkelen met de expertise van zowel Eastern Enterprise als W / E-adviseurs.

STAP VOOR TECHNOLOGIE

Eastern Enterprise stelde de volgende technologieën voor om gemakkelijk de gevraagde functies te bereiken:

  • Angular 6

  • MVC using .Net Core & .Net framework

  • Kendo UI

Eindresultaat

Beter beheer van interventies om de duurzaamheid van gebouwen te verhogen

Grafische weergave van vergelijkingen van gebouwen

Beter beheer van toekomstige interventies met lokale routekaart naar CO2-neutraliteit

Makkelijk om het systeem te gebruiken met een betere UI / UX

Partijen maken dankzij GPR Gebouw prestatieafspraken met bouwpartijen, concretiseren duurzaamheid ambities of verbeteren hun eigen gebouwen

Ontwikkelaars, architecten, consultants en andere partijen werken samen met GPR Gebouw aan de duurzaamheidsambities van hun klant en zijn tevreden met de keuze en ontwerpvrijheid binnen de software

Belangrijkste voordelen

  • De applicaties die we hebben ontwikkeld, zijn handig en gebruiksvriendelijk.

  • Gebruikers kunnen toegang krijgen tot de lokale routekaart naar de CO2-neutraal webapplicatie met behulp van mobiele telefoons en tablets.

  • Snellere bereken tijd voor de lokale routekaart naar CO2-neutraliteit web applicatie.

  • Gebruikers kunnen de duurzaamheidsprestaties van vastgoed bepalen, prestatie afspraken maken evalueren, duurzame gebiedsontwikkeling meetbaar en bespreekbaar maken.

Referenties

Eastern Enterprise is onze betrouwbare partner bij het vergroten van de ontwikkelingscapaciteit voor het maken van web toepassingen waarmee onze gebruikers de duurzaamheid van hun onroerend goed kunnen berekenen. We hechten veel waarde aan de communicatie, de bereidheid om te groeien als een zelf lerend team en natuurlijk ook de vaardigheden van de ontwikkelaars.

Daniël Tulp,Hoofd programmeur, Scrum master, Stichting W / E adviseurs

×