weekendje weg

WEEKENDJEWEG is een online reisbureau en marktleider in het accommoderen van kamers in zakenhotels in het weekend in Nederland

OVER WEEKENDJE WEG

Het biedt diensten met toegevoegde waarde namelijk. reis + verblijf arrangementen, reisgidsen, en meer.

PROJECT UITDAGINGEN

De klant wilde een online reis website ontwikkelen, waar gebruikers zakelijke hotels in het weekend konden boeken, aangezien de bezettingsgraad in deze periode drastisch daalt.

De klant wilde ook dat hun platform alle feeds van leveranciers (van meerdere reisaanbieders) verzamelde en presenteerde via één boekingsmodule.

ONZE OPLOSSING

Na een grondige analyse van de vereisten hebben we een team met diepgaande domein expertise ingezet om het potentieel van dit nieuwe kanaal te evalueren. We stelden voor een volledig aangepast framework op basis van PHP te maken voor de ontwikkeling van het CMS op meerdere websites.

Eastern Enterprise heeft bijgedragen aan de productbeslissingen, de herontwikkeling en heeft geholpen bij het kiezen van de juiste technologie architectuur. Onze eerdere ervaring binnen deze sector bracht ons op het punt om een bekroond product te maken met deze nieuwe boekingsmodule.

STAP VOOR TECHNOLOGIE

Eastern Enterprise stelde de volgende technologieën voor om gemakkelijk de gevraagde functies te bereiken:

  • PHP

  • Angular 2.0

  • Android

  • MYSQL 5.7

  • iOS

EINDRESULTAAT

We hebben niet alleen precies gemaakt wat ze wilden, maar onze oplossing was ook kosteneffectief. Het succes van ons ontwerp was vrijwel onmiddellijk te zien, omdat Weekendjeweg het aandeel van hun boekingen aanzienlijk zag toenemen. Dit wijst op een grote verschuiving in het boekingsgedrag van reisbureaus. Ze voldoen beter aan de behoeften van zakelijke reizigers en helpen zakenreizen gemakkelijk en betaalbaar te maken voor iedereen.

BELANGRIJKSTE VOORDELEN

  • Integratie van alle websites, waardoor de kosten van het onderhoud verminderen.

  • Door algemene adaptive initiatieven, kunnen klanten realiseren dat de boeking via weekendjeweg gemakkelijk verloopt.

  • Kennisgevingen voor noodgevallen of anderszins.

  • Huisvesters en huurders kunnen taken en problemen met gemak beheren via de mobiele app.

  • Beheer de huurgegevens en houd iedereen op de hoogte van wijzigingen.

Referenties

Eastern Enterprise is een zeer betrouwbare partner, we ervaren een zeer stabiele en stabiele samenwerking. We houden vooral van het directe contact met het hele team, hun flexibiliteit en meedenken. We hebben MVP vorig jaar uitgerold en ontwikkelen meer functies in de modus virtueel team.

Beveel Eastern Enterprise aan voor startups omdat ze flexibel en one-stop zijn.

Erik Boska,CEO, Cunio

×