MAGENTO SERVICES

We helpen bedrijven bij het aanpakken van diverse commerce-uitdagingen via Magento-services. Onze Magento-experts helpen je bij het bouwen van unieke en boeiende klantervaringen op verschillende apparaten en maken gebruik van next-gen-technologieën om klanten te winnen door meer personalisatie te bieden.

Magento Commerce

Verander uw online winkel in een marktplaats met meerdere leveranciers met een robuuste oplossing

magento-upgrade

Magento Upgrade

Blijf op de hoogte van innovatieve technologieën. We helpen bij de migratie van Magento 1.x naar 2.x door de bedrijfscontinuïteit te waarborgen

magento-pwa

Magento PWA

Bouw responsieve, progressieve webapplicaties om bedrijven een app-achtige ervaring op verschillende apparaten mogelijk te maken

magento-migration

Magento Migration

Migreer uw online bedrijf naar het nieuwste Magento-commerceplatform met onze gecertificeerde ontwikkelaars

SUCCES VERHALEN

acsi

ACSI is de Europese campingspecialist voor verhuur van kampeerplaatsen en kampeeraccommodaties. Daarnaast bieden ze een wereld aan informatie met betrekking tot kampeer- en buiten accommodatie pakketten in Europa.

Testimonials

“Ik zou graag onze voldoening uitspreken over de samenwerking bij de ontwikkeling van onze web- en back-end toepassingen. Het ontwikkelteam heeft een zeer professionele klus geklaard. Wij zijn tevreden met de oplossingen en met de communicatie.”

Arno,Head of IT - ACSI
magento-value

×