OVER EE

Ontwikkeling van maatwerk software oplossingen voor al uw behoeften met onze volwassen kwaliteitsprocessen, Agile-aanpak en uniek engagementmodel.

Eastern Enterprise

Eastern Enterprise is een IT-bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van maatwerk software oplossingen voor startups en het MKB. Dit doen wij met veel passie en toewijding. Wij zijn een sterk team van 250+ IT specialisten, die meer dan 100 klanten in Europa helpen bij het ontwikkelen van maatwerk software oplossingen. Onze oplossingen zijn robuust, creatief, modern, gebruikersgericht, logisch en beveiligd.

Wij zijn deskundig in software productontwikkeling, app ontwikkeling en maatwerk software ontwikkeling voor bedrijven binnen verschillende domeinen. Dankzij onze volwassen kwaliteitsprocessen, Agile-aanpak en uniek engagementmodel zorgt Eastern Enterprise ervoor dat wij de perfecte oplossing bieden voor al uw behoeften.

Heldere en duidelijke communicatie

Klantgerichte aanpak

Continu innoverend en uitmuntend

Behendigheid en teamwork

Management team

Marco Freriksen

Marco Freriksen

Mede-oprichter

Marco is verantwoordelijk voor de levering en kwaliteitsprocessen binnen Eastern Enterprise. Hij is verder een fanatieke hardloper en houdt van voetballen met zijn zonen.

Shweta Lodaya

Shweta Lodaya

Mede-oprichter

Shweta is binnen Eastern Enterprise verantwoordelijk voor marketing en sales. Ze houdt van rondtrekken in de Himalaya ’s en leest graag boeken.

Ninad Patki

Ninad Patki

Hoofd Marketing

Ninad is verantwoordelijk voor het creëren van innovatieve marketingstrategieën en accountmanagement. Hij is vrolijk en houdt van diverse keukens.

Peeyush Shankhwar

Peeyush Shankhwar

Hoofd Operations

Peeyush houdt zich bezig met projectmanagement en kwaliteit van software ontwikkeling. Hij houdt verder van reizen op zijn motor en heeft interesse in het verkrijgen van de nieuwste gadgets.

Burçay Bacak

Burçay Bacak

Business Development Manager – NL

Burçay is verantwoordelijk voor Business Development binnen Nederland. Hij houdt van voetbal (Beşiktaş fan in hart en nieren), verre reizen en mensen ontmoeten.

×