Digitale transformatie in onroerend goed

Wij helpen PropTech-startups, kmo’s en grotere bedrijven die op een missie zijn om de wereld van technologie te verbinden met de wereld van onroerend goed.

Als PropTech facilitator helpen we bedrijven met hun technische oplossingen en realiseren ze hun digitale transformaties.
Dit betekent dat we de digitale reis van onze klanten kunnen benutten, van ideeën tot productlancering. Hun ineengestrengelde waarde ontsluiten door digitalisering, customer intimacy creëren door operationele uitmuntendheid en inzichten verkrijgen via data.

Onze CEO Shweta Lodaya geeft een PowerTalk tijdens de Holland ConTech & PropTech event in februari 2019.

PropTech vaardigheden

  • Integratie met databases (Custom XML, Open Estate, Skarabee);

  • Beheer van onroerend goed portals

  • Inroom technologie

  • Verschillende betalingsintegraties

  • Chat integraties

  • Onze domein expertise

  • Map integratie

Eastern Enterprise werkt samen met PropTech-bedrijven

die onder deze subdomeinen vallen:

Green PropTech

Platforms die ecologische duurzaamheid mogelijk maken.

De gedeelde economie

Platforms die het gebruik van vastgoedbeleggingen vergemakkelijken.

Slim vastgoed

Platforms die facilitering en beheer van vastgoedbeleggingen mogelijk maken.

SUCCES VERHALEN

Direct Wonen, een toonaangevende online vastgoed- en financiële dienstverlener op de Nederlandse markt. We werken samen om een ​​online platform voor huurders en verhuurders verder te ontwikkelen.

Het internationale studentenhuisvesting platform uit Nederland. HousingAnywhere werkte samen met Eastern Enterprise om hun webtoepassing te ontwikkelen, die nu wereldwijd door miljoenen studenten wordt gebruikt om hun nieuwe kamer veilig in het buitenland te boeken.

Al bijna vier decennia zijn W / E-adviseurs een adviesbureau voor duurzaam bouwen als een Proptech-bedrijf. Denk aan projectadvies, visie, software en cursussen. Ook de makers van GPR-software webapplicatie.

Testimonials

“Eastern Enterprise is een goede IT-partner gebleken. De combinatie van technische vaardigheden, meedenken en de Scrum-aanpak hebben geleid tot een betrouwbare PropTech-softwareoplossing, waarmee we klaar zijn voor de toekomst.”

Jolanda Boomsma,Directeur, Direct Wonen

×