Digitale transformatie in TravelTech

Wij helpen TravelTech-startups, MKB’s en grotere bedrijven die op een missie zijn om de wereld van technologie te verbinden met de wereld van Travel. Als TravelTech facilitator helpen we bedrijven met hun technische oplossingen en het realiseren van hun digitale transformaties.

Dit betekent dat we de digitale reis van onze klanten optimaal kunnen benutten, van ideeën tot en met de productlancering. Hun verborgen waarde ontsluiten door digitalisering, het creëren van customer intimacy door het optimaliseren van operationele processen en door inzichten verkrijgen via data.

TravelTech vaardigheden

  • Boekingssoftware, B2B, B2C

  • Support voor multi-property, meerdere talen, meerdere tijdzones en meerdere valuta’s

  • In room technology

  • Vastgoed managementsysteem

  • Connectoren voor diverse GDS’s zoals Sabre, Amadeus

  • Sociale media integratie

  • Rules engine voor het toepassen van commissies en markup

  • Adaptoren en dataconversies

  • Back-office applicaties

Eastern Enterprise werkt samen met TravelTech-bedrijven die onder deze subdomeinen vallen

Travel Agency + OTA

Travel Agency + OTA

Voor verschillende bestemmingen en steden een verblijf kiezen, reserveren en betalen.

Travel Consolidators

Travel Consolidators

Effectief speciaal overeengekomen tarieven bieden aan klanten.

Tour Operators

Tour Operators

Diverse All in one mogelijkheden voor een prijs.

SUCCES VERHALEN

acsi

ACSI is de Europese campingspecialist voor verhuur van kampeerplaatsen en kampeeraccommodaties. Daarnaast bieden ze een wereld aan informatie met betrekking tot kampeer- en buiten accommodatie pakketten in Europa.

SuperBreak

Super Break, een Brits vakantiebedrijf gevestigd in York, is gespecialiseerd in het bieden van korte vakanties in Groot-Brittannië en Europa voor meer dan 20 jaar.

weekendje weg

WEEKENDJEWEG is een online reisbureau en marktleider in het accommoderen van kamers in zakenhotels in het weekend in Nederland

pososhok

Pososhok is het toonaangevende online reisportaal van Rusland en biedt een breed scala aan lokale en internationale reismogelijkheden voor de Russische gemeenschap in het Gemenebest van Onafhankelijke Staten.

Testimonials

“Ik zou graag onze voldoening uitspreken over de samenwerking bij de ontwikkeling van onze web- en back-end toepassingen. Het ontwikkelteam heeft een zeer professionele klus geklaard. Wij zijn tevreden met de oplossingen en met de communicatie.”

Arno,Head of IT - ACSI

×